Jobad11
 

Art Director og projektleder

Brænder du for visuel kommunikation og state-of-the-art design? Ønsker du at arbejde med projektledelse og udarbejdelse af vores kunders brochurer og magasiner, så er dette helt sikkert jobbet, du har ledt efter. JS Danmark er en del af JS World Media, som blev stiftet i 1993, og vi er nu repræsenteret i 11 lande i Europa. Vi er 610 kolleger, og lige nu leder vi efter en dygtig projektleder og art director til at skabe markedets bedste MultiMedie Brochurer for vores kunder. 

 

Grundig onboarding samt træning i projektledelse, vores koncept og kommunikationsværktøjer
Vi prioriterer den rette onboarding og træning af vores kolleger ekstremt højt. Dette er en af grundene til, at jobbet her er ideelt for dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer inden for projektledelse og design. I dine første uger vil du primært være beskæftiget med træning i vores interne IT-systemer, konceptforståelse, grundlæggende ledelsesredskaber, interviewteknik samt træning i KommunikationsKompasset, som er vores unikke værktøj til at sikre, at vi målretter vores MultiMedie Brochurer til målgruppen. 

Dine ansvarsområder i jobbet
Som projektleder og art director vil dine primære opgaver være at stå for projektledelse og udarbejdelse af vores MultiMedie Brochurer i tæt dialog med vores kunder. Når kunden har indgået et samarbejde med os, bliver det dit ansvar at tage kontakt til dem og foretage det indledende interview om brochurens indhold, følge op på deadlines med kunden undervejs, samt få kundens endelig godkendelse af den færdige brochure. Du får med andre ord det fulde ansvar for kontakten med kunden, udarbejdelsen af MultiMedie Brochuren samt koordinering og opfølgning med involverede fotografer, art directors og copywriters.

Det er derfor essentielt at:

  • Du finder det motiverende at styre kontakten med kunden fra første møde til endelig godkendelse af den færdige MultiMedie Brochure.
  • Du har erfaring med state-of-the-art design af magasiner og brochurer. 
  • Du er ekspertbruger i Adobe.
  • Du er i stand til at sikre, at det grafiske udtryk i vores MultiMedie Brochurer imødekommer kundens marketingprofil, så de bliver brandet, præcist som de ønsker.
  • Du forstår vigtigheden af og har lyst til at sælge upgrades til kunderne i form af f.eks. ekstra sider, bedre papirkvalitet eller online features.
  • Du er ambitiøs og ønsker at udvikle dine kompetencer inden for projektledelse.
  • Du taler og skriver flydende dansk og kan læse og forstå engelsk.

Er det dig, vi leder efter?
Søg venligst kun via linket herunder ved at sende dit CV, en ansøgning samt 2-3 eksempler på dit grafiske arbejde.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Max Frederiksen på smf@jsdanmark.dk

Vi kalder løbende relevante kandidater til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.