Jobad11
 

Salgskonsulent

JS Danmark blev stiftet i 1993 og er Europas førende inden for MultiMedie Brochurer. Vi er en del af JS World Media, som er en international virksomhed med 610 kolleger fordelt på 11 lande i Europa. Vi er eksperter i at producere marketingmateriale til store og mellemstore virksomheder. Vi har været på markedet i 24 år, og tilfredse kunder har altid været essentielt for vores forretning.

 

Hvad søger vi?
I JS Danmark har vi rigtig travlt, og derfor søger vi en dygtig medarbejder, som kan være med til at løfte vores annonceafdeling op på det næste niveau.

Vi sætter en ære i at udvikle og forme vores medarbejdere, så de bliver branchens bedste sælgere. Derfor er vores medarbejderes motivation, attitude og gåpåmod altafgørende for os. Vi er overbeviste om, at medarbejdere, der bliver motiveret af personlig succes, anerkendelse og udvikling, har størst sandsynlighed for at blive en succes i vores virksomhed.

Derudover er det et krav, at du taler og skriver flydende dansk.

Jobbet 
Som salgskonsulent har du et månedligt salgsbudget på 200.000 kr. Din primære opgave er at kontakte og rådgive kunder via telefon med henblik på at tilbyde den mest optimale annonceløsning til lige netop deres virksomhed. Kunsten består i at sætte sig ind i kundens situation og på baggrund af kundens virksomhedsstrategi, markedssituation og kunderelationer at rådgive denne om, hvordan de forskellige annonceløsninger kan skabe merværdi og et potentielt udbytte.

Hvem er vi?
JS Danmark er en seriøs og moden arbejdsplads, som danner rammerne for 40 medarbejdere med en gennemsnitsalder på omkring 30 år.
Vi leverer årligt 1,1 millioner brochurer til vores mange kunder, hvilket skaber et dynamisk arbejdsmiljø med varierende opgaver. Derudover går vi meget op i træning, udvikling og et godt arbejdsmiljø.

Er det dig vi leder efter?
Søg venligst via linket herunder.