Annoncekonsulent

Kan du gøre en forskel?

Har du erfaring med telesalg?

Er du drevet af resultater og har vindermentalitet?

Så er du måske JS Danmark A/S’ kommende annoncekonsulent.

Vi søger en stærk og målbevidst salgsprofil, som drives af at opnå bedre resultater – hver dag. Som annoncekonsulent bliver din primære opgave at tilbyde den mest optimale annonceløsning til dine kunder via telefonen. Du bliver ansvarlig for dit eget månedlige salgsbudget på DKK400.000 samt for indhentning af annoncemateriale.

Du er troværdig og tillidsfuld over telefonen, hvor du dagligt tør udfordre kunder og formår at tage de rigtige beslutninger, så kunderne og JS Danmark opnår et positivt resultat.

Som person har du erfaring med salg, er ambitiøs og har et stærkt drive. Du har desuden en god forretningsforståelse og finder det naturligt at levere høj kvalitet.

Vi tilbyder dig

  • Mulighed for at blive en del af en international medie- og kommunikationsvirksomhed, hvis succes er baseret på en anderkendt salgs- og lederuddannelse
  • Mulighed for at skabe din egen karriere som industrispecialist eller teamleder
  • Mulighed for at deltage i en international salgskonference med fokus på vidensdeling og best practice
  • En god fast løn og provision efter egen performance

Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på ikonet herunder.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.