Annoncesælger

Er du en ihærdig og målrettet sælger? Og trives du i en travl hverdag, hvor du skal overbevise kunderne om og udfordre dem til at træffe de rigtige beslutninger? 

Vi leder lige nu efter nye salgstalenter, som ønsker at blive en del af en topmoderne virksomhed, hvor der er mulighed for faglig udvikling. De skal desuden have et kæmpe gåpåmod og have salget som motivationsfaktor.

Jobbet
Overordnet set består jobbet i via telefonen at overbevise dine kunder om og tilbyde dem den mest optimale annonceløsning. Du arbejder med din egen kundeportefølje og er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Helt konkret skal du beskæftige dig med følgende opgaver:
• Annonceløsninger og salg til dine kunder via telefonen
• Indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines
• Et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.

På sigt vil du få ansvaret for dine egne brochureprojekter, hvor du skal sørge for at afslutte opgaven og videregive projektet til vores kommunikationsteam. Det er derfor vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og finder det naturligt at levere høj kvalitet.

Du er måske lige blevet færdig som finans-, service- eller markedsføringsøkonom og har fundet ud af, at det at have kontakt med og servicere kunder er din store passion. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at have erfaring med telesalg. Det vigtigste er, at du ser dig selv som en ihærdig og målrettet sælger, som motiveres af resultater.

JS Danmark A/S
Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med kolleger, der har det sjovt og arbejder tæt sammen. Der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, og du bliver en del af et team, hvor flere kolleger tæller flere års anciennitet.

Med jobbet følger også en stabil grundløn samt en attraktiv bonus- og provisionsordning uden loft. Ligeledes tilbyder vi fast hjemmearbejdsdag hver fredag.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat senest den 3. januar.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.