Dygtig og ambitiøs Account Manager søges til hjemmekontor

Trives du i en KPI-drevet virksomhed med fart på? Og har du ambitioner om at gøre karriere uden at gå på kompromis med familie- og fritidsliv? Så tag et kig her.

Lige nu har du hos JS Danmark mulighed for at udvikle din salgskarriere og samtidig sidde på eget hjemmekontor. Vi har en ambition om at tiltrække de dygtigste sælgere og samtidig tilbyde et setup, hvor du slipper for køreturen til arbejdspladsen. Dermed får du mere tid i hverdagen i et attraktivt 8-16-job.

JS Danmark A/S er en ambitiøs salgsvirksomhed, som er specialiseret i at lave Interaktive Brochurer baseret på co-branding. Det betyder, at produktet er annoncefinansieret og omkostningsfrit for vores kunder.

Jobbet
Som Account Manager skal du ringe opsøgende til potentielle kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher. Her skal du booke kvalitetsmøder omhandlende vores omkostningsfrie Interaktive Brochure.

Helt konkret indebærer dette følgende opgaver:
• Kundeanalyse og research (B2B) for at komme frem til rette ”reason to call”
• Opbygning og vedligeholdelse af egen pipeline via telefonkontakt til potentielle kunder
• Onlinepræsentationer af vores produktporteføljer

Når du har opbygget din egen skræddersyede og stabile pipeline samt leveret værdifulde møder, får du mulighed for at tage din salgskarriere et skridt videre. Næste step er at afholde dine egne møder via telefon eller Microsoft Teams.

Salgserfaring er at foretrække, men det er ikke et krav. Vi klæder dig godt på til opgaven og lægger vægt på kandidater, som kan skabe stærke resultater for os og vores kunder.

JS Danmark A/S
Du kan forvente at blive en del af en topmoderne virksomhed, som værdsætter teamwork. Derfor vil du hjemmefra komme til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i et virtuelt univers. Her vil daglig sparring, kontinuerlig træning og uddannelse finde sted.

I korte træk tilbyder vi følgende:
• Grundig og professionel onboarding
• Gode arbejdstider fra kl. 8-16 samt pt. kort fredag fra kl. 8-13
• En stabil grundløn samt en attraktiv projektafhængig bonus- og provisionsordning uden loft
• Arbejdsmaterialer til hjemmekontoret (vi leverer bærbar computer, headset, skærm osv.)
• Mulighed for dygtiggørelse i en professionel og seriøs virksomhed

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.