fbpx

Medarbejderudtalelser

Se, hvad vores kolleger siger om at arbejde i JS

Projektkonsulent (PKS)

Hvad laver du?

Jeg er dagligt i kontakt med administrerende direktører i mange forskellige virksomheder inden for forskellige brancher. Inden jeg kontakter dem, analyserer jeg branchen og virksomheden for at finde ud af alt det, jeg kan om dem, og jeg finder ud af, hvorfor og hvordan en Interaktiv Brochure kan give deres forretning værdi; hvilke temaer de kan dække i brochuren, og hvad de kan bruge den til. Derefter laver jeg en plan for, hvordan jeg kan booke et møde med den administrerende direktør. Det er fantastisk, når det lykkes! B2B-kommunikation er både udfordrende og udviklende, og jeg oplever, at jeg bliver klogere for hver dag, der går.

Hvorfor JS?

Det er hårdt, men sjovt at arbejde i JS. Da jeg startede i JS, blev jeg oplært på en meget professionel måde, og jeg kunne hurtigt se resultaterne. Jeg elsker konkurrenceånden, og jeg ved, at jeg har de værktøjer, jeg har brug for til at hjælpe mig med at nå mine mål og få succes. Vi har et konkurrencepræget miljø, men mine kolleger er også mine venner – det er en fantastisk kombination.

Anders Kolbo, ansat i 2005

Flex-Key Account Manager (KAM)

Hvad laver du?

Jeg holder kundemøder med administrerende direktører i firmaer inden for alle mulige brancher. På møderne præsenterer jeg vores løsning – vores Interaktive Brochure – for kunderne og viser dem, hvordan den kan hjælpe dem med at sende et skræddersyet budskab til deres modtagere. Før jeg blev udnævnt til KAM, arbejdede jeg i en periode som succesfuld PKS. Det er et krav. Når jeg ikke holder møder, analyserer og finder jeg nye virksomheder, som jeg kontakter for at booke møder med dem. Det er fedt at møde så mange interessante mennesker og se så mange spændende firmaer, og det er stadig en helt fantastisk følelse at få en underskrift på kontrakten og tage hjem med ordren.

Hvorfor JS?

Jeg har arbejdet i JS siden 2006. Mange af mine kolleger har også arbejdet her i lang tid. I JS er der fantastiske udviklingsmuligheder – uanset om du ønsker at gå specialistvejen eller ledervejen. Jeg tror, at kombinationen af en resultatdrevet kultur og en høj grad af tillid og loyalitet er årsagen til, at JS er så attraktiv. Jeg føler, at jeg er en del af JS, og JS er blevet en del af mig.

Jette Holdt Just, ansat i 2006 

Annoncekonsulent (AKS)

Hvad laver du?

Jeg kontakter firmaer på baggrund af en individuel plan for hver kunde. Jeg rådgiver dem om annoncering og tilbyder dem den bedst mulige annonceløsning for deres virksomhed. I løbet af denne proces får jeg dem til at se, hvordan vores koncept giver deres forretning værdi. Det fungerer virkelig godt for mig at bruge mit salgstalent over telefonen, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor skønt det føles, når det lykkes for mig.

Hvorfor JS?

Jeg kom til JS uden nogen salgserfaring overhovedet, og nu ligger jeg øverst på den internationale rangliste, hvor jeg har en høj frekvens af salgssucceser, og jeg laver en omsætning på flere millioner hvert år – det er, hvad JS har gjort for mig, og det føles fantastisk! Derudover har jeg fået nye venner og en loyal arbejdsplads, som jeg glæder mig til at møde op på hver morgen.

Cengiz Yilmaz, ansat i 2014

Annoncedesigner (ADD)

Hvad laver du?

Jeg designer annoncer til den Interaktive Brochure – ofte baseret på annoncørens eget annoncemateriale. Jeg sørger for, at annoncøren godkender annoncen, og at vores designer får leveret en korrekt annonce på det rette tidspunkt. Hvis der er mere arbejde, end jeg har tid til, koordinerer jeg hjælp fra eksterne freelancere. Det er supersjovt at designe annoncer for så mange forskellige virksomheder, og det passer perfekt til min produktive indstilling med at arbejde med stramme deadlines.

Hvorfor JS?

Jeg er ret alene i min stilling, men jeg er aldrig alene i virksomheden. JS-atmosfæren er ret speciel. Jeg har aldrig arbejdet i sådan en virksomhed før, hvor konkurrenceånden er så høj, men hvor ledelsen og kollegerne samtidig er parat til at yde noget særligt for dig, så du kan få succes.

Zenia Kolland, ansat i 2013 

Projektleder (PL)

Hvad laver du?

Jeg styrer design- og tekstforfatningsprocessen til den Interaktive Brochure. Jeg fører kunden gennem processen og rådgiver dem om valg af emner til tekst, fotos og design – hen til det punkt, hvor det endelige design er klar til at blive godkendt. Jeg er i tæt kontakt med kunden, og jeg får et unikt indblik i deres virksomhed og kultur. Det er en fed fornemmelse at hjælpe kunder med at skille sig ud med en fantastisk Interaktiv Brochure.

Hvorfor JS?

Det er et fantastisk produkt, og vores kommunikationsværktøjer, som sikrer, at kunden forbliver i fokus, er usædvanligt gode. Ved hjælp af værktøjerne kan vi arbejde i en perfekt kombination af struktur og kreativitet, når vi skaber den Interaktive Brochure til kunden. Derudover er der en rigtig god stemning i vores team og på kontoret – jeg føler mig hjemme i JS.

Marlene Skau, ansat i 2013